BELETTERING 

Stap 1: Schoonmaken, ontvetten en controle temperatuur. Dit is misschien wel de belangrijkste stap.

Stap 2: Positie bepalen. Bepaal waar u de sticker wilt plakken.

Stap 3: Natmaken. 

Stap 4: Opplakken.

Stap 5: Vastwrijven.

Stap 6: Applicatietape verwijderen en nawrijven.

-

VINYL STICKERS worden geprint op een polymeer vinyl met luchtgaatjes.  Zodat de luchtbelletjes er gemakkelijker tussen oppervlakte en sticker uit gaan.

De droge of natte methode: U kunt de stickers aanbrengen op de droge of natte manier. Welke manier u kiest hangt af van de ondergrond waarop u de sticker aanbrengt en de grootte van de sticker. De natte methode is het makkelijkst vooral voor grote stickers, mits de ondergrond hiervoor geschikt is. Bij deze methode is er in eerste instantie nog weinig kleefkracht. De droge methode moet in één keer goed gaan.

Maak de ondergrond goed schoon, vetvrij en droog. 

Bepaal de plaats van de sticker. Gebruik hiervoor aan beide uiteinden een stukje schilderstape. Meet na met een meetlint of waterpas.

Wrijf de muursticker altijd uit vanuit het midden naar buiten in een hoek van 45 graden. Heeft u toch luchtbelletjes onder de folie, prik voorzichtig met een naald een gaatje in de folie en wrijf van buiten richting het gaatje om de lucht te laten ontsnappen.

STATISCHE STICKERS worden aan de binnenkant van de ramen bevestigd. Deze zijn wel gevoelig voor extreme temperaturen. Zonder lijmlaag.

-